Hverdag
Legg igjen en kommentar

NY PC

som er vanskelig å bli vant til. Den er litt større enn den andre, og tastaturet er ikke like godt. Blir spennende å se hvordan dette går….

Men det betyr i alle fall at jeg kan legge inn noen bilder og sånn fra de siste dagene, så i morra tidlig får jeg fortalt litt om hva som skjer om dagen:) Skal mase på sjefa fra Kenya om bildene derifra og!

Nå: Big Bang Theory!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s