Hverdag, Trening
Legg igjen en kommentar

Nye dager, nye rutiner

Det er deilig å komme igang igjen. Jeg kommer til å trenge struktur på hverdagene mine til høsten når det blir så mye kursing, og da trenger jeg å komme inn i ett nytt mønster allerede nå. Sander sover enda, og det er helt greit det, skal vekke han om et kvarter, bare fordi han sovnet sent i går. Jeg selv var oppe kl 7, og det er faktisk lenge siden, her hjemme altså!

Jeg klarte å komme meg i seng til halv 11 i går, og da har jeg jo faktisk sovet 8,5 timer kl 7. Det holder. Dermed kan jeg komme meg opp og gjøre det jeg trenger å gjøre før jeg får opp Sander i halv åtte tiden og kommer meg avgårde med han til barnehagen til ca halv ni. Dermed har jeg veldig god tid til høsten med å få gjort unna alt som må gjøres før jeg må reise hjemmenifra kanskje sånn 12 for å nå alle kursene mine. Skal ha kursing 3 ganger i uka. Også på kvelden. Så det blir hardt. Dermed får jeg heller ikke trent på vanlig måte lenger, så jeg tenkte komme inn i en god rutine med løping på kvelden.

Nå skal jeg jo bo i samme hus som mamma (tomannsbolig blir det liksom) fremmover, og hun har sagt at hun kan jo bare passe på han på kvelden. Jeg kan legge han og så komme meg ut på løpetur, eller ned i kjelleren og trene. Mamma har ordentlig spinningsykkel og ball, så jeg burde fint klare dette på vinteren også. Jeg komme selvfølgelig å fortsette på Moov. Det er verdens beste treningssenter! Bra folk, bra sted! Men det blir liksom ikke så ofte lenger. Jeg har satt av fredagene til kos og trening på dagen også til høsten. Venninnen min har fri på fredager og vi pleier å dra på trening og så ta en kaffe etterpå. Deilig å ha litt tid for seg selv også, ikke bare «jobbe».

Jeg har også tatt meg fri på tirsdager, til å gjøre kontorarbeid og ta med Sander på skihopping på kvelden. Den dagen blir helt hellig. Må jo få sett han litt:) Og jeg syns det er viktig at han får en ting å gjøre fritidsmessig i uka. Bestekompisen hans flytter jo også, så de ser ikke hverandre hver dag lenger til høsten, så dermed blir det enda viktigere å møte han på tirsdagene.

Jeg gleder meg til «mitt nye liv». Jeg er ikke ferdig på skolen enda da, så blir fortsatt student. Men mer praktisk til høsten. Må jo øve foran en forsamling også:) Jeg tror det er det Sigurd mener er viktigst. Øve, øve, øve:) Tror kanskje jeg får litt betalt til høsten også (skal si fra til de som trenger å vite det selvfølgelig), det blir en annerledes opplevelse! Til nå har jo kursingen min vært en del av utdanningen, og det er bare firmaet som har fått noe ut av det. Men det er klart, jeg måtte jo bli flinkere!

Nå kom det en liten engel løpende her, så da blir det frokost og kos. Det blir viktige stunder til høsten, når vi ikke ser hverandre så mye:) Men, skal man jobbe opp et navn, så er det bare å legge inn støtet! Snakkes!

This entry was posted in: Hverdag, Trening

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s