Uncategorized
Legg igjen en kommentar

Tilbake til hverdagen

Og det er litt annerledes! Litt mindre stressende faktisk haha:) I går var jeg i Oslo, og skal dit i dag og. Møte ei venninne og sitte på nydelige Ekebergrestauranten og bare kose oss litt. Har litt å ta igjen, for har ikke møtt henne på flere måneder faktisk!

Jeg får ikke bildene mine før Ida (sjefen for turen) kommer hjem fra Kenya. Hun tok seg like godt en ferie uke der nede hun. Heldiggrisen! Men jeg så det var flere som hadde lagt ut bilder på Facebook, så kanskje jeg får stjelt noen av dem og vist dere. Masse fine ting å snakke om! Vi har jo vært på kryss og tvers i hele Kenya:) Vil spesielt fortelle dere om Mully Children Family (de som har over 1000 barn boende hos seg), for det var en sterk opplevelse!

Jeg får komme meg avgårde og kle på guttungen jeg da. Han er litt treg i dag:) Det er ha-med dag i barnehagen, og da er de ikke så happy når vi kommer for sent hehe!

Ha en flott dag i solen!

This entry was posted in: Uncategorized

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s