Hverdag
Legg igjen en kommentar

Du vet du går på autopilot

…når du sitter og tenker på en nattasang og synger en annen:)

Jeg har sunget den samme sangen for Sander siden han var nyfødt. Det er sangen «Fall til Ro» som er en av mine ynglinger fra jeg var liten. Fantasisk sang! Sander får ikke sove om ikke jeg synger den. De siste årene har vi også sunget «Jeg folder mine hender små» som mamma sang for meg når jeg var liten. Sander kan begge utenat:) Det var disse to jeg gikk litt på autopilot på i dag. Trodde jeg sang den første og så satt jeg faktisk og sang den andre. Haha!

Til slutt synger jeg alltid «Trollmor» for Sander, bare fordi jeg liker den sangen. Det er mer for meg enn for han. Jeg kan godt gå og synge den litt for meg selv til vanlig også. Syns den er så søt:)

Kan ikke synge da, skal det legges til, men elsker å synge fordet!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s