Hverdag, Kenya
Legg igjen en kommentar

Vel hjemme

Og det var nesten bare på nære nippet! Hjemturen ble lang da flyet som skulle komme fra Amsterdam og hente oss i Nairobi ble en time forsinket, som gjorde at resten av turen vår ble helt forstyrret. Etter å ha stått i nesten 2 timer og ventet ved innsjekk i Nairobi kom «den harde kjerne» seg endelig avgårde, med løfte om hjemkomst i alle fall en gang i løpet av dagen mandag. Nesten alle i alle fall: Ingrid som skulle nordover hadde ikke bekreftet noe tur fra Oslo, og gikk en uviss fremtid i møte:)

Det skal legges til at det ikke var plass til oss på flyet fra Amsterdam til Oslo, så vi som skulle til Oslo (den harde kjerne) måtte ta oss en liten rundtur i Norden. Turen gikk nemlig innom Gøteborg! Og det som var mest morro, var at både de i Nairobi og de i Amsterdam så ut til å tro at Oslo lå i Sverige, så vi ble booket inn som innenlandsflygning når vi kom til Gøteborg. Dette gjorde at vi måtte hente bagasjen vår her og løpe rundt for å sjekke den inn på nytt. Når vi endelig sto på vei inn til flyet vårt hjem til Oslo (som forresten var et lite Widerøe fly), sto vi og så på flyet vi hadde kommet med fra Amsterdam i Gaten ved siden av. Merkelige greier.

Men vi kom oss i alle fall hjem. Jeg gjorde i alle fall det. På grunn av flommen oppover i dalene var det i alle fall en som ikke kom seg helt hjem og måtte bli i Oslo. Kanskje også flere, har ikke fått alle rapportene enda:) Slitsomt var det i alle fall, men nå sitter jeg med verdens beste gutt helt klint oppi meg, som ikke klarer å slutte å kysse og klemme på meg<3 Deilig!

This entry was posted in: Hverdag, Kenya

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s