Uncategorized
Comment 1

Klar for Embu!

En liten kjapp kommentar for avreise til Embu! Rett ved fjellet Mount Kenya ligger det et omrade som er drevet av familiestedet Mully’s. Dette er i prinsippet et hjem for foreldrelose barn, og som jeg forstar skal det bo over 1000 barn der! Det er stort! Tenk at noen kan ha sa stort hjertelag!

De driver selv, og vi skal fa se prosjektene deres. Vi har tatt med noen gaver til barna der sa det blir de sikkert glade for!

Vi hadde en veldig koselig middag i gar pa et veldig ekslusivt sted. En kinesisk sted hvor jeg fikk laere meg a bruke pinner:) Ingeborg heter jo selvfolgelig biskopen, og som jeg trodde kjenner hun mamma! Hun har vaert pa flere turer med henne, blant annet en tur til Hellas som jeg husker spesielt godt, ettersom jeg fikk et nydelig sjakkspill derifra som jeg har hatt mye glede av. Det var faktisk Ingeborg som nevnte det – jeg hadde nesten glemt det, men hun var visst med a kjope det. Morro!

Vi kommer hjem igjen i morgen tror jeg. Vet ikke helt nar, men skal se om jeg kan klare a legge inn noen bilder da! Ha en flott dag alle sammen! Skal hilse til alle kjente herifra!

This entry was posted in: Uncategorized

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s