Uncategorized
Comment 1

En liten oppdattering: Kenya

Jeg skal prove a komme meg inn her senere for a skrive litt om turen vi har hatt til Bushen de siste to dagene. Fantastisk men slitsomt! Na skal vi ut pa middag med Biskopen pa vestlandet som er pa besok her nede pa grunn av pan-african konferanse. Midttomme heter hun tror jeg. Blir spennende og se om hun kjenner mamma.

Na ma jeg lope! Blogges snart igjen!

This entry was posted in: Uncategorized

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

1 kommentar

  1. Per Eraker says

    Det er biskopen i Møre det. Hun bor i Molde. Pappa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s