Mat og kosthold
Legg igjen en kommentar

Slanke meg: NOKA update!

Det var veie dag i går! Og måledag! Tenkte jeg skulle dele resultatene med dere:

Etter å ha spist mer riktig mat enn før (1-2 måltider om dagen med «vanlig mat»), og mellom 3-4 mellommåltider med NOKA; det være seg crisby bar (jordbær og eple er helt nydelige!), shake om morgenen og kvelden (jordbær er kjempegod og kan kombineres med all type drikke. Jeg syns det er best i juice men drikker det også ofte i melk), og nudler (MYE smak!) er resultetet på 2,5 uker:

1,5 kilo!! Og 1 cm rundt midja:) 

Jeg vil tro at midja kommer litt fordi jeg spiser mindre brød og sånn, så jeg ikke blir så oppblåst; det føles i alle fall sånn. Jeg har spist vanlig ved siden av og vært flink til å gi meg selv lov til å kose meg i helgene. Men jeg prøver å la være å spise «godis» og desserter i uka. Har blitt litt alkohol da, og det har jeg hørt har mange kalorier i seg, men har trent litt (ikke så mye som jeg burde da) så har vel blitt borte de også:) Jeg har blitt flinkere til å gjøre ting her hjemme, ikke bare være på treningssenteret, og det er deilig nå i varmen!

Hva syns dere? Jeg syns det er bra jeg! Jeg har jo liksom ikke «gått på kur» så jeg forventet ikke å rase ned i vekt heller, men om dette fortsetter blir jeg fornøyd jeg altså. Nå reiser jeg jo til Kenya i morra, med blueberry og vanilje shake i bagen og 10 crispy bar’er til mellommåltider! Vi fikk beskjed om å ta med oss kjeks eller liknende fordi det kom til å gå lenge mellom måltidene; men jeg vil ikke spise kjeks: jeg vil spise NOKA:)

Snart er jeg den bedre utgaven av meg selv: slanke meg!

This entry was posted in: Mat og kosthold

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s