Hverdag
Legg igjen en kommentar

Sommertid<3

Kost oss ute i hele dag! Det er så herlig! Lekt i trampolinen, og ikke minst hatt verdens beste «lille» Petter på besøk. Bestisen til Sander! De er så nydelige sammen. Og så ble det en tur opp på skolen og i  barnehagen oppe her med tantene:) Jeg visste ikke at de hadde skateramp på skolen her oppe! Det er stilig! Og ikke minst de 4 fulle fotballbanene der oppe da. Rett og slett herlig!

Digger Åskollen!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s