Hverdag
Legg igjen en kommentar

«Hvorfor vil ikke du gifte deg med en mann mamma?»

Er han ikke nydelig? Og man må jo bare le. Hva skal man si til noe sånt? Uten at det liksom blir litt for vanskelig for en fem-åring å forstå?

Jeg prøvde meg med å si at «joda, mamma vil, men hun har ingen mann å gifte seg med». Han mente at det kunne jeg da bare finne meg:) Ja, ikke sant? Jeg har vel tenkt at jeg ikke stresser med det akkurat nå. Sånn som livet er per dags dato passer det liksom ikke inn. Men jeg tror nok at lillemann ser forskjellen på det å være hos faren sin med sin samboer, og å være sammen med meg alene. Han ønsker seg nok noen i livet vårt, ikke bare for min del altså: men det kan jo hende han også vil ha en mann i livet sitt? Hvem vet hvor de tar det fra de små:)

Men er det noen som har en pent brukt mann så tar jeg gjerne i mot altså. En som ikke er så slitt helst. Det viktigste er dog at han er glad i barn og vet hvordan de funker. Har dårlig erfaring med menn som påstår at de er glad i barn og vil ha barn, men som innerst inne egentlig ikke vil ha, eller trives med unger. Og så må han jo være snill med meg da:) Det står også høyt på listen. En mann ja. Hadde jo egentlig ikke vært så dumt?

Eller hva?

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s