Hverdag
Legg igjen en kommentar

Spennende!

Åååååå, tro om jeg får sove i natt?? Gleder meg så utrolig til i morra! Og gruer meg! Vi skal nemlig i banken i morra! Oh, ja! Har funnet verdens nydeligste hus til salgs!

Huset er to hus lenger bort fra vårt. Det har samme beliggenhet, bare enda bedre, større, og ikke minst: helt nytt, ferdig hus! Hurra! Huset er 7 år gammelt, har opparbeidet hage, egen ferdig strand og brygge. Elsker det!

Tenk så deilig å bare flytte rett inn da, og slippe vente på bygging, tillatelse fra kommunen osv! Åh, så deilig! Det eneste som trengs er male vegger, og sette inn et lite kjøkken. Ellers er alt som vi vil ha det. 85 kvadrat med et soverrom og bad og kjøkken nede, 2 soverrom, bad og stue oppe, stor lagringsplass i kjeller og på loft, samt et tilbygg med inngang både fra huset og utenfra i egen inngang med bare et stort rom og en bod. Perfekt til kurslokale! Nei, dette er perfekt!

Det blir bare spennende med prisen… Huset ligger ute til 4950 000 kroner. Hm, ja mye: men jeg tror vi får det til skjønner du! Spennende spennende! I kveld sitter megleren min og regner på hva vi kan få for dette vi allerede har, og så har vi jo papirer på at leiligheten til mamma er verdt 2700 000 kr. Må jo bare bli bra!

Jeg håper banken er enig med meg da! Og jeg håper dere krysser fingrene for meg i morgen altså! Send gode tanker rundt kl 0900!!! Super-spennende! Er det ikke nydelig:

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s