Hverdag, Mat og kosthold
Legg igjen en kommentar

Slanke meg: noka update!

Helge kos er lov! Prøver å la kroppen hvile litt i helgene, så den ikke skal gå inn på sparebluss. Så i dag har jeg spist både kjeks og i går sjokolade. Når jeg tenker meg om har det vært litt alkohol i uka som gikk også, og det er jo noen kalorier, så totalt sett er det ikke sikkert jeg har gått så veldig i underskudd denne uka. Vekten will show!

Siden jeg ikke har vært på trening heller, så mange ganger som jeg ønsker meg, fikk jeg ikke sjekket vekten forrige uke. Håper på noen gode tall neste uke da. Jeg holder fortsatt koken med NOKA, og tar pulver hver morgen og av og til til kveldsmat, suppe el nudler til lunch, og en bar innimellom måltidene. Har faktisk spist opp alle de jeg fikk i pakka, for de er så utrolig kjekke å ha – lette å ha i veska når man er på tur, og veldig gode! Jeg var å kjøpte Jordbær og Eple for nesten 300 kroner her før helga. Wohoooo – skal ha de med til Kenya vet du!

Jeg føler meg i alle fall sunnere. Har bedre med magen min, og får i meg mer vitaminer og mineraler. Har aldri vært flink nok til å ta tilskudd, og JA, jeg vet det er folk som vil si at «om man bare spiser riktig»; men fortell meg da nøyaktig hva man må spise HVER dag for å få i seg alt av det man trenger. Tviler på at det er noe som jeg enkelt kan få i meg. Derfor blir det tilskudd på meg: bedre for min helse i alle fall.

Mett og god i alle fall! NOKA passer meg og mitt liv bra!

This entry was posted in: Hverdag, Mat og kosthold

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s