Hverdag
Legg igjen en kommentar

Hjertet mitt er hjemme igjen<3

Verdens herligste gutt! Dette er lykke<3 Har savnet han sånn!

Hentet han i går og har bare kost oss siden. Hadde nesten håpet på dårlig vær i dag, for vi har jo så mye lego vi skal bygge sammen, og det hadde vært deilig å bare være inne med god samvittighet. Men vi får vel kose oss litt i hagen også:) Vi skal i alle fall bare være sammen hele dagen! Deilig!

Han hadde jo selvfølgelig snudd døgnet sitt da. Gjør ofte det når han har vært i Oslo:) Nå var det nok litt spesielt nå da, ettersom han reiste på fredag, og ikke minst fordi det er lenge siden han har vært her hjemme og var litt spent over det. Men vi la oss litt over ni i går (jeg tenkte jeg skulle legge meg sammen med han og bare kose), men 3 timer senere sov han fortsatt ikke. Forferdelig! Han bare vred seg og holdt på. Til slutt sovnet han på gulvet inne hos mormor, hvor jeg hadde lagt meg etter masse diskusjoner om hvor vi skulle sove. Vekket han forholdsvis tidlig i dag, så får håpe det snur i kveld.

Det er i alle fall godt å ha han hjemme igjen. Det føles som evigheter siden! Og nå kan jeg endelig få lov å kalle han 5 år også:) Han har protestert før; han hadde jo ikke hatt bursdagen sin enda! Men nå er han store gutten min. Bare min<3

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s