Hverdag
Legg igjen en kommentar

Super-statisten mini!

Lilyhammer igjen! Og denne gang en veldig deilig opplevelse! Trodde vi skulle være helt frem til 16, og det er jo ikke lenge i det hele tatt for dette prosjektet, men kl tolv takket regissøren oss for fremmøtet og sa vi var ferdige for dagen! Fantastisk deilig. Jeg fikk gjort alt jeg skulle og mer til faktisk!

Denne gangen hadde jeg med meg en superstatist «in the making»! Trude, dattra til venninna mi har store planer om å bli kjendis, og hva er vel ikke bedre enn å starte det glamorøse livet som statist?? På med kjolene og mimikken og party on! Vi har nå vært på Hip hop konsert – med den kuleste musikken. Og det kuleste er også å digge til musikken artisten «liksom» spiller, når de kutter playbacken og vi later som om vi digger. Bandet holdt på å le seg ihjel etter første tagning. Kuleste kommentaren kom fra keybord’isten: «det som er det verste er at alle her har helt sikkert vært på dårligere vorspiel!».

Artisten denne gangen var en liten kul gutt (må jo nesten kalle han det – han var jo sånn 18 eller noe) som kalles Lido Lido. Peder Losnegård heter han egentlig. Hørt om han? Stilig låt den vi hadde med i serien i alle fall: Kidz in the club (fake ID)

Er i alle fall klar for flere oppdrag nå – det er bare å ringe! Og nå har jeg med meg en mini-utgave: velge på øveste hylle!

 

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s