Hverdag
Legg igjen en kommentar

Gå å legge seg kl 2030??

Når man står opp kl 0900 på morgenen, men er helt knust kl 2030? Da er det vel noe rart som foregår i kroppen? Kanskje jeg er på vei til å bli syk?

Jeg var hos venninna mi i går, sammen med dattra hennes. Vi skulle kose oss foran TVen, og vente på at venninna mi kom hjem fra jobb. Men allerede kl syv begynte jeg å duppe med hodet. Tenkte at det ville hjelpe med en liten dupp på sofaen, så gjorde det, men ville jo bare fortsette å sove når hun vekket meg for «Cæsar».

Så jeg ga opp i halv ni tiden og gikk rett og slett og la meg! Noen telefoner og litt tekstmeldinger senere, og så snudde jeg meg rett og slett rundt og sovet. Utrolig deilig! Helt til jeg våknet i morges kl 0500… Det var litt dårlig planlagt det her… Heldigvis klarte jeg å sovne igjen. Merkelig med den kroppen her, den trenger mye søvn av og til!

Kan nok hende det blir en tidlig kveld i morgen også. Sander kommer endelig hjem ❤ Hurra! Gleder meg masse! Og da kan det hende at han vil sove sammen med meg. Og da er det jo så deilig å legge seg sammen med han om kvelden! Elsker det! Men som sagt; godt å sove:)

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s