Hverdag
Legg igjen en kommentar

Sove-lenge-og-stå-opp-til-masse-ting-dagen!

For en deilig dag! Dette skulle vært været i går, da hadde jeg ikke følt meg så tykk i halsen! Uff, håper ikke jeg blir syk etter å ha sittet ute og fryst i hele går! Men i dag, er en deilig dag! Tror jeg skal ta en kikk på vannet snart:)

Hvis jeg rekker det da: det er gjøremasse- dagen i dag! I dag skal det fikses alt til Kenya turen. Til og med malariapiller:) Blir gøy…. Og så må jeg innom barnehagen, og butikken, og så er det MASSE som skal fikses til kurs til høsten. Jeg må begynne å ringe rundt og lage avtalene for meg og mine. Jeg har kurs halvveis ut sesongen, men har jo fått med meg to, tre stk som skal holde kurs for meg! Gleder meg til det! Tror de vil tjene gode penger også:)

Så jeg skal bare kose meg litt med kaffen her, og så er det å hive seg avgårde! Ønsk meg lykke til!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s