Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

NEXT

Sett filmen NEXT med Nicolas Cage? Fantastisk film! Kjøpte den for lenge siden, men først sett den i kveld. Sitter med magen i knyt, elsker det! Er akkurat inne i et veldig spennende parti!

Digger Nicolas Cage også. Mamma elsker han også! Er sikker på at jeg har alle filmene hans. Og kan se de om og om igjen. The Rock for eksempel har jeg sett sikkert 20 ganger, og den er fortsatt like bra!

NEXT handler om å kunne se 2 min frem i sin egen tid. En fantastisk tanke? Eller skummelt? Ville du visst hva som skulle skje til enhver tid? Cage har unngått døden et par tusen ganger allerede, så det kommer kanskje «in handy»? Eller er man kanskje ikke så utsatt for å bli drept hele tiden?

Men å se fremtiden hadde vært et triks. Mange ganger i mitt liv jeg kanskje skulle ha sett litt fremmover. Ikke det at jeg tror 2 min hadde hjulpet meg… Halvt år, så kanskje:)

Nei, livet er best som ukjent. Litt bedre intuisjon for meg, så klarer jeg meg! Jeg tror ikke så veldig på tilfeldigheter, men jeg tror livet er det vi gjør det til. Tror du ikke?

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s