Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Slanke meg: oppdatering!

17 mai gikk jo med til bare kos, det skjønte dere sikkert! Gode kaker og god mat: alt er lov på 17 mai! Men fra og med i går har jeg vært tilbake i mer eller mindre gode rutiner. Flinke meg!

Jeg har ligget på 3 måltider som er byttet ut, og skal gjøre det i dag også. Jeg har testet ut NOKA sin jordbærshake, og den passer meg fint! Den blir litt tykk i melk, så det er bedre med juice, gjerne eple. Da smaker den litt mer også, for jordbærsmaken er litt dus. Passer helt sikkert for de fleste, slik at det ikke blir for sterk og sukrete smak, og man kan ta den i det man vil.

Ellers har jeg fått prøvd både sjokoladene og muslibarene. Jeg syns muslibarene var litt for søte med en gang, men andre gangen jeg prøvde dem passet de meg bra! Da var de mye godere! Jordbær og eple har kjempegod smak – sjokolade likte jeg IKKE! Sånn er det med smaken, vi er forskjellig (mamman til venninnna mi syns denne er den beste av alle tre). Jeg vil bare anbefale og drikke masse vann ved siden av, for det er jo masse musli, og det kan føre til at du blir tørst.

Sjokoladene er selvfølgelig gode, både banan og karamell har jeg fått testet. De er myke og søte, men med trekk av mørk sjokolade, så de er ikke «gotteri». Det er ca 215 kalorier tror jeg i en, og det passer bra som et lite mellommåltid. Det er ikke alltid jeg spiser hele heller, for de metter veldig bra!

I kveld skal jeg trene (endelig – denne uka har gått litt fort), og jeg satser på å få til trening fredag og søndag også – ønsker meg 3 økter i uka! Skal på Bootcamp i kveld, høres litt skummelt ut, men passer bra å få forbrent mest mulig kalorier på kortest mulig tid ettersom jeg jo skal ned, helst litt før sommeren haha!

Da er det bare å ønske meg lykke til! Onsdag er fast treningsdag, så satser på å ha måledager fremmover da. Sniker meg kanskje på vekten i dag, bare fordi jeg blir nyfiken etter 17 mai, men tror ikke det har gjort noen forskjell siden mandag hehe:)

Gleder meg!

bilde hentet fra google.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s