Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Navn til selvutviklingskurs?

Sitter her og leker meg litt. Lager et kurs som skal gå over to dager som skal hjelpe folk til å bli den beste utgaven av seg selv de kan være. Det er basert på tre av de viktigste (mener jeg) grunnpilarene i NLP og ENLPP, og blir veldig spennende og bra om jeg får si det selv!

Men så leker jeg meg litt med navnet da. Hva skal det hete? Er det noen som har noen forslag? Har sett andre som har kurs som heter «Personal Mastery», «Design your life» og «selvledelse». Det ligger mye bra i dette. Men kan jo ikke kopiere dem hihi:)

Jeg kommer opp med ting som Led ditt liv!, Du er forandringen!, men jeg føler det blir liksom litt mye. Jeg har lyst til å kalle det Ta kontroll (og kanskje ett eller annet). Det er ikke umulig at vi kan kalle det det, men foreløpig er det Sigurd sitt kurs som heter det. Kan hende jeg får «arve» det. Hva syns dere om det navnet?

Kurset kommer til å omhandle selvutvikling, selvledelse, det å yte ditt beste, gjøre endringer i ditt eget liv (raskt), bevisstgjøring av dine programmer som «styrer» din atferd, sansetrening og veilednings-/coachingtrening.

Jeg håper det er noen som har lyst til å komme med forslag! Jeg tenkte jeg skulle gjøre det som en liten konkurranse! Gode ideer premieres med en bok fra psykolog Sigurd Stubsjøen: Tenk deg slank eller Tenk deg til suksess! Legg igjen kommentar her, på facebook, eller send meg en mail på irene.aasland@nimus.no! 

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s