Hverdag, Mat og kosthold
Comments 2

Klar for å gå ned noen kilo – NOKA!

Nå har pakken kommet! Jeg har blitt sponsa av NOKA, og skal få prøve produktene over ca en måned og se om det passer meg. Gleder meg allerede! Jeg har noen kilo jeg vil bli kvitt, så håper jeg sammen med trening og et godt kosthold ellers kan endelig få knekken på dem!

Så fra i dag av bytter jeg ut 3-4 måltider om dagen. Jeg prøver å spise i alle fall 6-7 ganger om dagen, små og næringsrike måltider. Det har funket for meg før, og forbrenningen min går opp veldig fort. Når man spiser så ofte er det ikke alltid lett å få i seg noe når man er på farten, så produktene fra NOKA er geniale for meg! Shaker, powerbars og supper er perfekt!

I dag har jeg startet med shake i jordbær. Jeg har vært vant til å ta det i melk, men jeg syns den ble litt tykk da, og siden det er en lett smak på det tror jeg det funker bedre i juice for eksempel, som smaker litt mer enn melk. Får prøve det neste gang!

I tillegg til det jeg har fått, har jeg vært og kjøpt supper – soppsuppe. Har hørt at de er veldig gode, så gleder meg veldig til å smake dem!

Jeg har vært og veid meg. Kommer ikke til å dele tallet her (!!!), men vet ganske nøyaktig hva jeg vil ned. Jeg rekker ikke trene hver dag, men vil kjøre litt lenger økter 3 ganger i uka, både kondis og styrke. Håper det funker for meg! Gleder meg til måledag en gang i uka fremmover:) Ønsk meg lykke til!

Her er det jeg fikk:

This entry was posted in: Hverdag, Mat og kosthold

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

  1. Maria says

    Hei! Den pakke sku jeg gjerne hatt også….er så lei av å kjøpe noe, som så smaker helt forferdelig å man kaster penger rett ut av vinduet.

    Ser ut som du får prøv litt av vært i denne pakken gitt!

    Lykke til, høres ut so du er på god vei til ett nytt, bedre og lettere liv!

    mvh Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s