Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Når noen prøver å være noe de ikke er

Hva skal man tenke når du vet noen fremstår som noe uriktig? Når noen prøver å vise verden et bilde av seg selv som du kjenner til å være falskt?

Jeg er ganske sikker på at jeg kunne ha tjent ganske gode penger på å vært pengeutpresser. Jeg vet nemlig ting som skulle gjort noen personer litt stressa. Noen som har bygd livet sitt opp på noe som kanskje ikke helt stemmer. I alle fall ikke i mine øyne.

Det er rart med det, men folk legger jo alltid frem det de vil skal se best ut. Og det er greit det. Men når ting er så annerledes som det kan være, virkelig så i kjernen, at hele bildet blir et annet enn det man prøver å fremme – da bør man i alle fall ikke skape seg en karriere basert på det bildet. Da risikerer du i alle fall ganske mye.

For det er en ting å gjøre ting man angrer på etterpå, det gjør vi alle. Men når man lager seg et navn, et firma, en karriere, basert på å fremstå som plettfri, bør man være redd for at de tingene man kanskje angerer på, ikke er så graverende at de kan rive ned det bildet. Og når man vet at noen andre her i verden vet at det er det kanskje, bør man være trygg på den personen!

Så som sagt: jeg kunne gjort det godt som pengeutpresser. Jeg får litt avsmak i munnen når jeg til stadighet over mange år leser flotte ord og hyllester. Jeg får litt vondt i magen. «Det er ikke sånn» har jeg lyst til å skrike ut til verden. Særlig når man påroper seg å drive med «selvutvikling». Det begrepet betyr så mye for meg, at jeg syns det er råttent når noen som ønsker å fremstå som et ikon av begrepet, ikke står til det. Ikke en gang lever i tråd med det de ønsker å lære bort. Det provoserer meg faktisk!

Jeg har så lyst til å fortelle verden det jeg vet, men har rett og slett for mye samvittighet for det. Jeg vet det ikke gavner meg å bryte ned noen andre, men jeg går til stadighet og håper at de selv vil forstå hvor dårlig dette bildet funker, og at  de selv skal «krabbe ned fra scenen». Jeg syns ikke det passer seg at de står der i første omgang; men de må finne ut av det selv! Ta det til deg!

This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s