Hverdag
Legg igjen en kommentar

Babyvakt!

Det er derfor det er så lite oppdatteringer her i helgen:) Har ei nydelig lita jente, verdens fineste Sofie, som jeg er tante til her i helgen. Er ikke bare bare å bli babypasser igjen – men har ikke glemt triksa! Hun hadde faktisk sin første hele natts søvn i natt når jeg passet på henne! Nok mat, bad og legge til rett tid:)
Er hun ikke nydelig?!
 Dere får høre mer når jeg orker!
This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s