Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Morgen i de vakreste omgivelser!

Vi er så heldige som bor her vi bor. Det er ikke alle som kan våkne opp til nydelig sol og blikkstille vann hver morgen. Jeg ville ikke byttet det for noe! Jeg håper så inderlig at kommunen også ser at det er verdt det å la oss få lov å fortsette å bo her nede ved vannet, for om vi ikke får nytt hus, er det ikke mulig å bli boende her. Huset som står her er isolert med avispapir og har sprekker i veggene, samt for lite strømforsyning, så det er umulig å holde det varmt på vinteren. Jeg ønsker meg så veldig at når vi nå legger inn søknad hos kommunen, at det skal bli et ja til å bygge!

Vi har verdens vakreste utsikt, og jeg blir så rolig av å se utover vannet. Jeg trenger å se vann, og for meg holder elva i Drammen lenge. Det er ikke så farlig med at det må være sjøen slik noen andre tenker. Nei, bare jeg får se den vakre solen speile seg i vannflaten, så er jeg mer enn happy.

Vann, sol og deilig grønt gress i massevis er god terapi. Man trenger å føle skjønnhet rundt en, og særlig der en skal bo. Å kunne sitte på trammen med en god kopp kaffe eller te, og bare kose seg og puste rolig er utrolig godt! Jeg kjenner utrolig sjelefred når jeg gjør det, og tenk hvor deilig det blir å komme seg litt opp og lenger ned i hagen! Da blir det bare enda nydeligere! Jeg skal ha mange store vinduer og dører som kan åpnes, slik at jeg nesten kan føle at vannet kommer inn i stua. Herlig!

Jeg er nesten misunnelig på meg selv jeg!

Bare se her:

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s