Hverdag
Comments 4

Solgt leiligheten!

Verden er fantastisk! Det VAR så spennende i går! Etter at budrunden var ferdig måtte jeg bare ut og feire litt, så rakk ikke oppdatere her! Det var BUDRUNDE på leilihgeten min altså! Det hadde jeg aldri trodd! Alle sier at innskuddsleilighet er vanskelig å selge, og jeg var happy bare jeg fikk solgt den før August jeg… Og så gikk den etter første visning!

Bud PÅ visningen faktisk! To stykker! Og så gikk det bare slag i slag. Leiligheten sto til 190 000 kroner, og ved bud på 210 000 og 5 minutter igjen av fristen, godtok jeg det, og var veldig happy! En halv time senere ringer en av de andre meglerene på meglerkontoret opp og spør om jeg har fått høre litt underveis i budrunden? Jeg sier at sist jeg hørte var det 210 tusen, og at jeg trodde jeg aksepterte det? «Det er lenge siden det var på 210 000», sa megleren bare kort:) Det kom inn flere bud, «OG nå må du holde deg fast» sa han – «det siste budet er på svimlende 270 000 kroner!». Jeg holdt på å dette i bakken!

Er det ikke utrolig! Sånn er det når man finner et par stykker som bare SKAL ha den leiligheten! Så deilig! Det hjelper jo at det ligger samme leilighet ute for salg vegg i vegg som ligger ute til 325 ooo kroner – da føler de jo at det er en god deal uansett. Men tenk deg: 80 000 kroner over prisantydning! Helt herlig!

Jeg har tulla mye med eiendom de siste årene. Det har ikke alltid gått min vei. Når jeg har solgt, har jeg solgt med tap, eller gått i null etter ett år med mellomfinansiering … Ikke gøy. I tillegg har jeg hatt et par biler jeg har solgt med tap, og det har i det hele tatt vært bedrøvelig på pengefronten. Men endelig var det min tur! ENDELIG! Det føles så utrolig godt!

Måtte bare ut og feire litt i går! Ettersom jeg ikke akkurat har flust av penger nå, ble det en is ved vannkanten i Drammen i det nydelige været! Måtte jo trykke til litt mer – så hjemme lå Champagne’n på kjøling, rekene til avkjølning, og jordbærene klare! Da var det digg å være menneske!

Megleren min ringte meg etter møtet sitt (det var derfor jeg hørte fra en annen megler underveis) og var helt i hundre! Hun sa det var den leiligheten i den blokka som hadde gått til mest noen sinne! Er ikke det deilig? Hun var helt overrasket – akkurat som meg! Men som jeg sa: det skal bare til at det er EN eller TO som skjønner hvor fantastisk den leiligheten er – så blir det sånn som i går! Å, dette er bare fantastisk!

Verden er helt nydelig akkurat nå!

Dette er det han får, heldiggrisen:

 (fargen på veggen er egentlig limegrønn men den ser litt gul ut her)

Svært bad – nesten 9 kvadrat.

Fra Sølvfastøya. Toppetasjen i det lyse bygget.

Nydelig, stor veranda med nydelig utsikt!

Og utsikten fra soffakroken (det er jo gjennomsiktig glass i verandaen så man kan ligge i senga eller sitte i sofaen og se rett ut på vannet). Er det ikke herlig?

Utsikten andre veien, mot Drammen.

 Drammen er en nydelig by! Du er heldig du som skal få bo i leiligheten min! Håper du trives like godt som jeg har gjort. Hadde leiligheten ligget i Åskollen skolekrets hadde vi aldri flyttet!

Kos deg!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

4 Comments

    • Blir i løpet av måneden allerede. Jeg har jo flyttet ut, må bare ta med meg tingene i boden. Han er klar for å flytte inn, så det passer bra for oss begge! So happy!

  1. Nina says

    SÅNN skal det være Irene ;o))) Stort GRATTIS til deg !!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s