Hverdag
Comment 1

Spennende budrunde!

Ååååå! Jeg var nesten redd for at jeg ikke kom til å få selge leiligheten jeg! Det er jo ikke alltid lett å selge; særlig ikke en innskuddsleilighet. Har i alle fall hørt det haha! Men jeg hadde første visning i går – og det går unna skjønner du! Nå er vi oppe i prisantydning, og har fortsatt folk som skal ringes, og to som byr. Å gleder meg! Håper de som faktisk byr har penger i alle fall, det er jo det viktigste.

Nå er det sånn at jeg får tilbake det jeg ga for leiligheten etter alt er betalt til megler og sånn. Det føles deilig. Da har jeg bare hatt husleie på under 6000 kroner i mnd i to år, og det er ikke dårlig:) Kunne ikke leid noe billigere noe sted, så jeg er bare happy!

Nei, nå gleder jeg meg bare til hva som skjer senere i dag! Kryss fingrene for meg!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s