Hverdag
Comments 2

Bedre blodsirkulasjon med hodebunnsmasasje!

Jeg er helt imponert jeg altså! Jeg har mye problemer med rygg og nakke, og av og til knytter det seg bare helt. I kveld begynte jeg å kjenne at det stivnet til, og da klarer jeg nesten ikke røre meg. Det er helt forferdelig vondt, og veldig slitsomt.

«Lukk øynene» sier mamma – og stikker en merkelig tynn masasjedings i hodet mitt. Haha! Merkelig følelse! Jeg elsker å få håret kost med – det beste med hele besøket til en frisør er hodebunnsmasasjen under sjamponeringen:) Så jeg ble veldig happy, og fikk litt luksusfølelse.

Det jeg ikke hadde regnet med var at masasjen faktisk satte i gang blodsirkulasjonen min! Jeg ble helt varm i hodebunnen, og neddover siden jeg hadde vondt i. Helt merkelig! Etter å ha fortsatt en stund til, merket jeg en helt klar endring i musklene mine. Ikke like vonde, ikke like stive. Det verker faktisk betydelig mindre!

Jeg er helt overrasket – men det funker! Mamma hadde sett det bli gjort på Alternativmessa, og fikk så lyst til å kjøpe en sånn. Jeg må absolut anbefale en sånn en altså:

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

  1. Lene Gleisner says

    åhh, de der er helt herlige, og koster 13 kr. eller noe sånt på Søstrene Grene.. de har en lignende til rygg også, de er faktisk heeeeeeeeeeeelt fantastiske!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s