Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling
Legg igjen en kommentar

Suksess for røykerne i Oslo – 70% røykfrie deltakere!

Er det ikke fantastisk! Jeg hadde 70% av kursdeltakerne i går som er helt røykfrie! Så utrolig flinke dere har vært! Jeg er så stolt! Resten av deltakerne er på vei, og har fulgt rådene og kjenner teknikkene, så jeg har tiltro til at de også vil få det til! Noen trenger bare litt lenger tid:)

Endringene jeg har gjort på dette siste kurset falt altså i god jord! Nå tror jeg at kurset er blitt fornyet til det bedre, og jeg gleder meg til å fortsette! Det er nok store sannsynligheter for at det ikke blir noen flere kurs nå før sommeren – tiden går så fort og det er ikke alltid folk har så veldig lyst til å slutte å røyke før sommeren:) Men det er allerede satt opp 5 kurs til høsten, og flere skal det bli!

Vi jobber også med å legge til flere varianter av kurset. Jeg håper vi kan få til at det er muligheter for å velge en av to varianter. Blir veldig spennende!

Vi jobber først og fremst mot bedrifter nå, men det er for det meste aldri noe problem å bli med på de kursene som holdes som privatperson. Om du ønsker å høre mer om kursene til høsten, eller er flere som ønsker å ha et kurs sammen, ta kontakt med meg på tlf 91398525 eller mail kurs@nimus.no!

Gratulere jenter! Godt jobba!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s