Dagens sitat, Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Tidlig!

Bare et super kjapt innlegg for å vise at jeg også kan stå opp tidlig! I dag ringte klokka allerede kl 5… Det er litt vel tidlig mener jeg da. Men morro skal det bli i dag! Henge med min kjære Aina hele dagen. Gleder meg!

Dagens sitat MÅ jo være:

«Morgenstund har gull i munn!»

This entry was posted in: Dagens sitat, Hverdag, Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og livsmot gjennom mine historier og tanker om selvutvikling, motivasjon og mitt eget liv. Jeg driver mitt eget firma,og holder kurs og coachinger over hele landet! Ta kontakt for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s