Hverdag, Mat og kosthold
Legg igjen en kommentar

Noka!

Jeg har blitt sponsa! Jeg skal få lov å prøve NOKA sine produkter en måned, for å se om det er noe som passer for meg. Å, gleder meg! Har hørt så mye bra om de produktene, om at de smaker godt og hjelper en å gå ned i vekt uten å måtte gå på «kur». Dette blir så spennende!

Jeg har gått ned mye på min egen måte det siste året. Jeg er absolut ikke den samme som jeg var før, på grunn av bedre matvaner, mer oppmerksomme spisemønstre, og masse god trening. Jeg har begynt å spise så ofte som opptil 7 ganger daglig, og det betyr at jeg er sulten mer eller mindre hele tiden, ettersom forbrenningen min er blitt ganske høy. Jeg prøver å spise små måltider, og det som funker for meg er å få i meg rask, næringsrik kost, gjerne gjennom tilskudd. Særlig frokost og mat før jeg legger meg er fantastisk å drikke:) Jeg gleder meg derfor veldig til å se hvordan NOKA faktisk smaker!

Jeg har veldig tro på at man skal først og fremst være klar over hva man spiser, og hvordan man spiser, men så må man også finne frem til det som passer hver enkelt av HVA man faktisk spiser. Det fins mange muligheter, og nå har jeg gjort mitt valg!

Dere får høre om det!

Sjekk ut NOKA Dietten på Facebook

This entry was posted in: Hverdag, Mat og kosthold

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s