Hverdag
Legg igjen en kommentar

«I dag har jeg påskeegg!»

Er det ikke fantastisk? Å våkne til en oppglødd gutt som lyser fra øynene og husker nøyaktig hvilken dag det er i dag! Påskemorgen slukker sorgen:) Han ble litt skeptisk når han ikke fant egget med en gang – men når han fant det, var han helt sikker på at det var «julepåskeharen» som hadde kommet med det. Herlig!

Det er enda en nydelig dag langs vannet! Det er så herlig å våkne opp og se rett ut på verdens flotteste, blikkstille vann! Det er terapi for såre sjeler! Å bo ved vannet har alltid vært en drøm for meg – og nå får jeg virkelig oppleve det. Forrige gang jeg bodde her var jeg så opptatt av å bry meg med «gutteproblemer» at jeg nesten ikke la merke til hvor nydelig det er her! Nei, her vil jeg bygge og bo! (vi får nå se hva som skjer utover sommeren med arkitekter osv – men det er en annen historie).

Vi bruker å sette oss ute og spise. Både frokost, middag og lunch! Det er ikke noe vits i å sitte inne når det er nærmere 20 grader og sol og vindstille! Dette er en fin by! Varmehull om sommeren, men kuldehull om vinteren da, det er litt synd:) Men så rart: det er glemt nå! Og vi vurderer faktisk å overvintre her nede ved vannet en vinter til. Vi er gale!

Hvordan er det hjemme hos dere? Har påskeroen senket seg? Guttungen syns faktisk det var mer spennende med lekene i egget enn gotteriet. Flink gutt! En lang morgen med lydene av en 5åring som leker iherdig med de nye lekene sine, uten en gang å spørre om å få se på TV. Det liker vi!

Jeg skal ut i hagen igjen i dag. Begynner å ta form der ute. Vi har brukt 2 år på å drepe noe fælt ugress her, men nå ser det ut til å ha blitt borte. Derfor får vi endelig muligheten til å plante og lage hagen fin. Gleder meg til resultatet! Vi har stått på hele påsken (bortsett fra en liten tur på kino i går: Takk Kate og Lilly!), og i dag blir det siste innspurt – rett og slett fordi vi ikke har mer jord å jobbe med. Litt synd, men det er så mye billigere å kjøpe det i løs vekt enn å kjøpe det på Plantasjen, og det er jo det eneste som er oppe i dag…

Jeg vil gjerne dele noen bilder med dere underveis, så skal få lagt ut noe av resultatet i dag! Jeg elsker å holde på ute! Det er også terapi for sjela. Hardt arbeid, men veldig deilig å se resulatene!

Nei, nå roper frokosten i hagen på meg! Ha en flott påskedag i solen!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s