Hverdag
Legg igjen en kommentar

Vi har det godt vi<3

Gode venner er viktig. Jeg blir bare mer og mer opptatt av de nærmeste rundt meg, og tenker hver dag på hvor heldig jeg er som har gode, friske, oppegående venner<3

I natt har jeg fått lov til å være hjemme hos Kate. I går hjalp jeg litt til med å pusse på noen møbler her, og så satt vi bare å slappet av foran TV. Og når man har barn, er man vant til å stå opp tidlig, så selv om det ble litt sent i går, var vi oppe og spratt her kl 0800.

Lilly er jo her; verdens beste nydeligste jentunge. Jeg er så heldig at jeg kan få lov til å kalle meg tante til Kate sin nydelige datter. Elsker å høre henne rope på meg:) Hun er 2,5 år, og så nydelig da! Nå sitter hun her og koser med håret til mamman sin og ser på Ole Brumm. Det er lenge siden guttungen kunne sitte så stille om morgenen altså!

Kate har jeg kjent mer eller mindre hele livet. Og vi har vært nære venner. Selv om det var en periode vi ikke pratet så ofte, var det helt naturlig når vi fant tilbake til hverandre igjen, og det var sånn som det skal være med gode venner: alt var som før. Fantastisk! Jeg har et par utvalgte, gode venner, og det er så deilig at man kan si man har voksne, oppegående venner som ikke gjør så mye rart:) Det fins jo mange rare mennesker der ute, men heldigvis omgir jeg meg med mennesker som bare vil meg godt, og som tar godt vare på seg selv og de rundt seg.

Vi har det godt vi. Friske, med jobber vi liker, og penger til mat på bordet. Det er ikke alle som har det sånn, så jeg føler meg veldig heldig. Heldig fordi jeg har en familie som har gitt meg muligheten til å vokse opp med gode verdier, og heldig fordi jeg har gode venner som gir meg så mye. Og ikke minst de små, herlige skapningene som vi omgir oss med:) Verdens vakreste, snilleste, smarteste barn som tilhører meg og vennene mine! Ja, jeg må si: jeg har det godt jeg!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s