Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Hjemmekontor!

Man må være veldig strukturert for å ha hjemmekontor. Det er ikke alltid like enkelt når man er litt trøtt om morran, å sette seg ned og jobbe effektivt. Særlig når det er så mye annet som kan være intressant å gjøre:) Når sant skal sies drømmer jeg litt om å ha et eget kontor å gå til. Om ikke hver dag så i alle fall muligheten til å komme meg et sted jeg jobber mer effektivt. Et sted å gå til.

Men jeg må samtidig si at det ikke alltid frister å ha en kontorplass der jeg ikke har noe fellesskap. Er en veldig sosial person, og liker å ha folk rundt meg. Jeg er vant til å jobbe med mennesker i bakgrunnen, og liker å ha noen å kommentere til når jeg opplever noe spennende, eller kommer på noe smart. Men selvfølgelig ha muligheten til å lukke døren og bare konsentere meg om mitt.

Derfor gleder jeg meg også til om ca et år. Da har jeg flere som jeg gjerne vil jobbe sammen med, som da har studert ferdig, og begynt å bygge opp noe. Om ca et år er vi vel såpass langt på vei at vi kan bruke noen penger på et lokale. Lokale da helst med noen kontorer og noen fellesområder. Ser for meg oss henge litt ved kaffemaskina, og utveksle nyttige ting å vite når man driver for seg selv men allikevel sammen i et felles lokale. Og ikke minst; for felles intresser. Vi ser jo for oss at vi vil jobbe med mennesker som ønsker det samme som oss: å hjelpe andre!

Vi har nemlig flere som har gått sammen med oss hos Sigurd Stubsjøen, men som også har andre kvaliteter og annen utdannelse som vi kan dra nytte av. Håpet er å få til en liten gjeng som sammen holder kurs og tilbyr tjenester til mange forskjellige mennesker på østlandet, som utfyller hverandre og vil det samme her i verden. Jeg gleder meg masse til det! Det er så mye bra mennesker jeg har kontakt med nå at jeg bare rett og slett gleder meg!

Men foreløpig har jeg hjemmekontor. Og det betyr at jeg må konsentere meg litt. I alle fall litt til:)

 

Hva med et slikt kontorlokale; slik som Sigurd har?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s