Hverdag
Legg igjen en kommentar

Og roen senket seg…

Sånn er det å ha barn. Når man på kvelden endelig får satt seg ned er det veldig deilig!

I dag har vi kost oss med glitterlim og gullspray. Hvem sa gutter var lite kunsterlige?? Sander elsker å holde på med å lage ting. Elsker det jeg også. Mye mer gøy å gjøre sånne ting sammen, enn å løpe rundt og skyte på hverandre. Tror guttungen både lærer mer og får mer emosjonell næring av det. Sander elsker også å  bake og lage mat, så i dag har vi også laget pannekaker. Lenge siden! Sander skal faktisk være med å lage godisen til bursdagene sine. Kakene ikke minst, men også isen som vi skal lage! Vi skal lage vannis til alle sammen. Fordi han elsker det<3

Nå er det bare kosen for kvelden. Politiet og CSI på tv, og varmeteppet over knærne! Deilig! Jeg har jo allerede fortalt dere om hva jeg syns om Politiet på TvN – blir litt mo i knærne av menn i uniform:) Og legger man til Rogalands dialekten så er jeg solgt jeg altså!

Kos dere inne i regnværskvelden!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s