Hverdag
Legg igjen en kommentar

Kenya!

Dit skal jeg faktisk! For en liten stund siden søkte jeg på å få være med som frivillig til Kenya med Kirkens Nødhjelp. De jobber med påvirkningsarbeid i forhold til å få en slutt på fattigdom. I år jobber de for å påvirke i forhold til klimarettferdighet. Kirkens Nødhjelp ønsker med dette å vise hvordan mennesker i sør rammes hardest av klimaendringer. Og de skal ha med seg 10 personer som skal hjelpe til med dette arbeidet frivillig. Ved å se med våre egne øyne, prate med politiske og religiøse ledere der borte, håper de at vi skal kunne hjelpe til med påvirkningsarbeidet her hjemme. Vi skal blant annet være med på å arrangere et regionalt klimaseminar.

Jeg syns dette er utrolig spennende! Jeg har jobbet mye frivillig, og det var veldig morsomt for min egen del når jeg satt og oppsummerte hva jeg har gjort oppigjennom årene. Måtte smile litt. De er heldige som får meg! Ikke minst i forhold til å arrangere en konferanse. Å arrangere slike ting er jeg god på. Og jeg vet å engasjere mennesker – så jeg tror dette blir bra!

Tenk at jeg skal til Kenya da! Det er helt villt! Jeg har bare vært i Egypt, aldri lenger ut i Afrika. Egypt føles liksom ikke som Afrika:) Jeg hadde venner fra Kenya når jeg var mindre, men har liksom ikke hørt så mye om landet allikevel. Skal være i Nairobi og litt utenfor, så jeg skal se litt av fattigdommen som fins, men jeg skal i alle fall få lov til å bo i en ren, god seng:) Nå er ikke Nairobi det værste altså! Mamma har vært i Nairobi og hun sier det er fint der. Vi skal sove noen netter utenfor også, så det blir spennende å se.

Tenk at jeg skal til Kenya!

Det er spennende å være en del av Kirkens Nødhjelp sitt arbeide. De gjør MYE bra! Ikke minst foregår faste aksjonen akkurat nå. Bøssebærere er på vei!  Jeg har gått med bøsse selv, og det er en takknemlig jobb. Folk i Norge er flinke å gi. Å bekjempe fattigdom er det viktigste for Kirkens Nødhjelp. Pengene går til deres arbeid over hele verden. Støtt dem med alt du kan! Jeg har alltid syntes det er viktig å ta vare på seg selv også, så ikke gi bort matpengene dine – men støtt med det du kan få til. Alle monner drar!

Mamma mener at de kommer til å lage en film fra turen vår som kommer til å bli brukt i arbeidet her hjemme. Vi blir med i den filmen; det høres morsomt ut! Kanskje jeg får en kopi som jeg kan legge ut her?

Tenk at jeg skal til Afrika da! Om jeg får det til skal jeg blogge litt derifra også. Spennende! Jeg gleder meg masse masse!

Sjekk ut hva Kirkens Nødhjelp står for og alt det gode de gjør på www.kirkensnodhjelp.no

 

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s