Hverdag
Legg igjen en kommentar

Trygghet<3

Ser dere på serien Politiet på TvN?

Alltid sett på Cops – i alle år – og syns jo det norske politiet er om mulig enda kulere å se på. Mest fordi de er jo så fantastiske! Elsker menn i uniform ❤

Og så er det så deilig å se at de tar «the bad guys». Godt å vite at man bor i et godt, trygt land. Uten korrupsjon i politiet! Stoler på at om jeg skulle trenge hjelp til noe, vil jeg bli tatt godt vare på!

Det får meg til å tenke. Jeg føler meg trygg i Norge. Selv om vi har mye rart her, og at man kan komme borti mye rare mennesker, føler jeg at vi har det godt her. Det er ikke mange land her i verden hvor jeg ville kunne si det samme. Det er rart med det, men det å føle seg trygg er viktigere enn noen annet. Trygghet er en eksistensiell følelse. Uten den går mye galt. Man kan se det i barn for eksempel, som har opplevd en utrygg barndom; de sliter gjerne livet igjennom. Utrygghet skaper sjalusi, og er roten til mange useriøse krangler. Det beste du kan finne i et annet menneske er trygghet; det å være trygg på seg selv og trygg på andre.

Jeg mener jeg har vært så heldig at jeg gjennom min barndom og voksne liv har fått opplevd dette. At jeg har kjent det i ryggmargen, og at det sitter der enda. Dermed føler jeg at jeg klarer å gi det videre! Når jeg ser guttungen ser jeg en trygg, god unge. Både på grunn av meg, min familie og hans venner – men også på grunn av miljøet vi beveger oss i. Åskollen – Norge. Fin kombinasjon!

Jeg håper dere også føler dere trygge der dere bor!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s