Hverdag
Legg igjen en kommentar

A night to remember!

Har dere søsken? Har dere et nært forhold til dem? Det har jeg! Jeg er så heldig å ha 3 søstre, to her på østlandet og en i Ålesund. Her nede sees vi ofte, og trives veldig godt i hverandres selskap! Nå skal den midterste av oss flytte hit vi bor, og det gleder vi oss veldig til!

I går var vi på besøk hos den eldste søsteren min (jeg er eldst av oss alle sammen). Hun har blitt mor – og jeg har blitt tante for første gang! Det er den beste følelsen i hele verden! Jeg skjønner godt hvordan de har hatt det disse årene med min lille gullgutt, for denne følelsen er helt fantastisk! Jeg vil bare være der ute hele tiden:)

Vi tok med oss vidunderet ut i den nydelige solen, og gikk ned på skolen der hun skal gå når hun blir stor. De bor helt fantastisk til, med barnehage rett utenfor vinduet og skolen rett neddi veien. Skolen er kjempefin, med stort uteområde med skog og lekeaparater, og STOR idrettshall og flere fotballbaner! Guttungen min fikk kose seg lenge rundt på de kule lekestativene, mens bikkja tvinnet seg rundt og løp i alle vanndammene.

Det er god terapi å kose seg ute i solen. Alle har godt av frisk  luft, og det er jo så fantastisk ute nå om dagen! Jeg elsker vår!

Etter en deilig tur ute fikk vi sitte lenge på sofaen med den lille varmeklumpen. Det er nesten krangel om hvem som får lov til å holde mest. Også guttungen elsker å holde henne. Han er kjempeflink og passer godt på hodet hennes. Det er rart hvor glad man blir i en sånn liten klump – så fort! Nå er hun 2,5 uker – og allerede verdens vakreste jente!

Det var så herlig at vi nesten ikke hadde lyst til å gå! Jeg vil bare være sammen med de to små (min inkludert) hele tiden! Vil bare kose og kose og kose! Er vi ikke heldige som får lov til å være foreldre?

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s