Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Valentines Day!

Nå nærmer Valentines day med stormskritt! Kjærlighetens dag! En fantastisk dag – jeg elsker å hylle kjærligheten.

Det er mange i Norge som ikke deler min oppfatning:) Jeg har hatt kjærester oppigjennom som mener at det er bare noe amerikanerne har funnet opp for å tjene mer penger. Og det stemmer vel – men hvorfor ikke lage det til det man vil selv?

I USA handler ikke dette bare om kjærligheten man har til sin livsledsager, men til sine venner og sin familie. Det er koselig med å sende kort med en koselig hilsen om hva dere betyr for hverandre til alle rundt deg du har kjær – og hvorfor kan vi ikke gjøre det også i Norge?

Om man ikke tør vise sin kjærlighet for alle rundt seg, blir det enda viktigere å gi sin kjære oppmerksomhet på denne dagen syns jeg! En liten blomsterkvast eller et lite kort, det trenger ikke være noe stort. Jeg er veldig glad i gaver, og jeg mener at «hjemmelaget» er fantastisk! Rett og slett tørre å legge noe spesielt i det man gjør – dele litt av seg selv. Om man åpner seg og deler av sin egen sjel så tror jeg at man skaper en veldig vinn-vinn situasjon i verden!

The littles things that makes the world go ’round!

Så benytt dere av muligheten – nå kommer kjærlighetens dag snart, og da er det LOV å vise sin kjærlighet; til alle rundt deg. Vær litt u-norsk og tør gå utenfor din egen comfort zone: del av deg selv. Jeg er helt sikker på at du vil oppleve kjærlighet tilbake fra verden rundt deg!

 

This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s