Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Valentines Day!

Nå nærmer Valentines day med stormskritt! Kjærlighetens dag! En fantastisk dag – jeg elsker å hylle kjærligheten.

Det er mange i Norge som ikke deler min oppfatning:) Jeg har hatt kjærester oppigjennom som mener at det er bare noe amerikanerne har funnet opp for å tjene mer penger. Og det stemmer vel – men hvorfor ikke lage det til det man vil selv?

I USA handler ikke dette bare om kjærligheten man har til sin livsledsager, men til sine venner og sin familie. Det er koselig med å sende kort med en koselig hilsen om hva dere betyr for hverandre til alle rundt deg du har kjær – og hvorfor kan vi ikke gjøre det også i Norge?

Om man ikke tør vise sin kjærlighet for alle rundt seg, blir det enda viktigere å gi sin kjære oppmerksomhet på denne dagen syns jeg! En liten blomsterkvast eller et lite kort, det trenger ikke være noe stort. Jeg er veldig glad i gaver, og jeg mener at «hjemmelaget» er fantastisk! Rett og slett tørre å legge noe spesielt i det man gjør – dele litt av seg selv. Om man åpner seg og deler av sin egen sjel så tror jeg at man skaper en veldig vinn-vinn situasjon i verden!

The littles things that makes the world go ’round!

Så benytt dere av muligheten – nå kommer kjærlighetens dag snart, og da er det LOV å vise sin kjærlighet; til alle rundt deg. Vær litt u-norsk og tør gå utenfor din egen comfort zone: del av deg selv. Jeg er helt sikker på at du vil oppleve kjærlighet tilbake fra verden rundt deg!

 

This entry was posted in: Selvutvikling

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s