Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Turnè med kursene!

Dette blir veldig spennende! Vi har bestemt oss for å ta showet på veien! Jeg har noen jeg kan samarbeide med i Ålesund, så her blir det liv! Hun skal hjelpe oss med å selge inn kurs for oss og markedsføre oss til vi kommer!

Jeg tenker at jeg vil holde kurs også utenfor Oslo, for det er veldig stor konkurranse der. Det er store sannsynligheter for at det ikke er så mange hverken røykekurs med hypnose, slankekurs med psykologien bak livsstilsendringer eller selvutviklingskurs i Ålesund. Tror dere ikke?

Jeg drar rett og slett til Ålesund og blir der hele mai! Mamma (som også er Trainer hos Sigurd og som holder Tenk deg slank kurs) kommer en helg, mens jeg blir der oppe i flere uker. Guttungen skal til syden med faren sin, så det gjør at jeg har mulighet!

Er det noen som bor i Ålesund eller området rundt der? Kommer gjerne til Volda for eksempel for å holde et kurs en helg også! Ta kontakt med meg på 91398525 el mail kurs@nimus.no!

 

Dette gleder jeg meg til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s