Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling
Legg igjen en kommentar

Varig røykfri med hypnose!

Ja, det er ett av kursene jeg holder. Veldig spennende å få brukt det jeg har lært! Jeg har holdt Varig røykfri kurs i mange år, men det er først nå jeg kan utvikle de videre selv! Det er jo psykolog Sigurd Stubsjøen som har utviklet konseptet, og når jeg har holdt kursene før har jeg kun gjengitt det han har sagt. Nå som jeg er utdannet coach hos han har jeg blant annet lært mye om å skape endring hos mennesker og dette kan jeg nå ta med meg inn i undervisningen.

Varig røykfri med hypnose er et røykeavvenningskurs som baserer seg på forskning om hvordan hjernen proseserer informasjon. På grunnlag av dette kan vi bruke teknikker som enklere kan være med på å gjøre en endring i en persons liv (som for eksempel å endre en uvane), på veldig kort tid. Kurset tar også i bruk hypnose som verktøy for å sikre læring ved å forankre teknikkene i underbevisstheten.

Kurset heter Varig røykfri fordi de som deltar på kursene ofte kutter ut røyken resten av livet! Jeg gikk selv på kurs hos Sigurd for snart 7 år siden, og har ikke hatt lyst på røyk siden! Det er som om jeg aldri har røyket før! Og det er ganske deilig.

Mange opplever også at det er mer behagelig å slutte å røyke med hypose. De opplever at de rett og slett ikke har lyst på røyk lenger! Røykesug oppstår rett og slett ikke. Og hvis det gjør det, vet du hvordan dette skal håndteres slik at det blir minimalt med ubehag.

Det beste med det hele er at du ikke en gang trenger å være super motivert! Dette handler ikke om viljestyrke, men rett og slett å lære seg teknikker slik at man klarer å slutte og røyke ved å bli kongruent mellom det i deg som vil slutte og røyke, og det som kanskje holder deg tilbake, og som kanskje har fått deg til å mislykkes før. Det sies at det er de som har prøvd å slutte flest ganger som lykkes best ved dette opplegget!

Om du vil vite mer om Varig røykfri se NIMU sine hjemmesider, eller send mail til kurs@nimus.no/ring 91398525!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s