Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Comments 3

Tenker meg slank: veiedag!

Nå viser det seg hvor viktig det er med trening. Fordi jeg hadde mye vondt’er forrige uke ble det lite (eller ingen) trening. Selv om jeg fortsatt har passet på hva jeg spiser, har jeg gått opp. Gått opp! Uff, det passer ikke inn i planen.

Jeg har veid meg og har altså gått opp 0,2 kilo. Dermed er jeg oppe på 66,5. Og jeg er ikke fornøyd.

Dette gir meg ny giv. Det gir meg forståelse for hvordan jeg vil leve livet mitt. Jeg vil ikke la dager hvor jeg ikke er mentalt på topp avgjøre om jeg skal trene eller ikke. Jeg har satt meg et mål, og jeg vil jobbe hver dag for å komme dit!

Det er spesielt viktig for meg nå som høsten og vinteren kommer, at jeg holder meg i aktivitet. Trening gjør så godt for det mentale i tillegg til det fysiske, og nå som det blir kaldt og mørkt ute, vil jeg ikke gå glipp av de gevinstene treningen gir meg. Jeg gleder meg allerede!

Denne uken blir fantastisk!


Motivasjon: før dobbelthaka kom:)

3 Comments

 1. Nina Egersborg says

  Heia, Jeg leter med lys og lykter etter dobbelhaken din på motivasjonsbildet du har vedlagt bloggen ;o)
  Jeg har siden i sommer – etter at jeg leste «Tenk deg slank» MENS jeg nøt gode dager på Kreta – gått ned 3 kilo
  ( før det hadde jeg gått ned 4 bare ved å redusere noe på mengde mat ). Jeg har gjort små grep , spiser mindre porsjoner, drikker mere vann og «snafser» mindre , men det er når jeg handler mat at tankene er anderledes. Jeg kjøper mye mere organisk mat, og jeg har større fokus på om maten er sunn…..nok ;o) Og det virker ;o) Smått om senn minker jeg meg.
  Nå er høsten her og jeg måtte bytte sandaler mot støvletter i blåsten og det er helt vidunderlig å se at jeg for første gang på flere år får igjen glidelåsen helt på støvlettene ;o))))) I vår var det iallefall 2 cm glippe om ikke nærmere 3 !

  Jeg ønsker deg fortsatt lykke til med motivasjonen og endringer ;o)

  Varm hilsen Nina

  • Fantastisk ikke sant? Det funker! For å oppklare misforståelser: motivasjonsbildet er UTEN dobbelthake; det er derfor det er min motivasjon:)

   • Nina Egersborg says

    Ah- der gikk jeg i min egen felle ;o) Selvfølgelig motiveres vi av det vi ønsker oss- ikke det vi ikke ønsker oss ;o) Da ble det ei lekse og en påminnelse ;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s