Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Hva er for mye tv?

Hvor mye TV er for mye for små barn? Er det noen som har en formening? Skadelig eller ikke, forstyrrer det fantasien til barna?

Jeg har en gutt som liker godt å se på TV. Ettersom jeg sitter mye foran PCen er det også lett for meg å sette han foran tven. I det siste syns jeg nok det har blitt litt mye. Han har nemlig begynt å mase om å se på tv. Det liker jeg ikke.

Det er noen psykologer som mener at TV rett og slett er skadelig for barna. At de blir hypre av det, og at de absolut ikke bør se om kvelden. Barnetv er jo prentet inn at man skal se på, alle ser jo på det. Da er det kanskje vanskelig å holde ungene unna?

Hva med tv iforhold til fysisk aktivitet. Barna er jo veldig mye i aktivitet i barnehagen, og for en 4åring så skal det jo heller ikke bli for mye stimuli iforhold til å slite dem helt ut heller. Min er i alle fall ganske sliten når han kommer hjem.

Har noen for eksempel lest hva Jesper Juul sier om dette? Er ikke alltid enig i alt han sier, men det er jo kanskje naturlig at folk har hørt hva han mener, ettersom han er jo overalt:)

Om det er noen som har en formening, eller noen tips – del dem gjerne med oss!

This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s