Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Vennskap!

Hva er vennskap for deg? For meg er det nesten som en svevende følelse. En følelse av trygghet. Av godhet. Av kjærlighet. Vite at man tar vare på hverandre uansett hva som skjer.

Jeg har mange gode venner. Sånn ser jeg det i alle fall. Når jeg var yngre hadde jeg en skokk av venner, men over årene har bare de viktigste bestått. Jeg har «gamle» venner, og «nye» venner. Faktisk har jeg også for det meste jentevenner. Sånn var det heller ikke før. Jeg hadde mange gode guttevenner – litt typisk «ble aldri kjæreste, bare venn» kategorien på meg. Disse forsvinner lettere merker jeg. Det er nesten som om man med gutter «mister» dem når man flytter eller begynner med noe nytt. Jenter holder man sammen med uansett avstand og tid.

Jeg har ei venninne som jeg har kjent siden jeg var 10 år gammel. Hun og familien hennes er fortsatt meg veldig nær. Selv om hun bor i Oslo ser jeg henne i alle fall en gang i uka, ofte flere ganger, og vi snakker sammen på telefonen hver dag. Ettersom vi begge har barn er vi også «på likt sted i verden» slik at det er lettere å avpasse tiden. Begge forstår at om man skal gjøre noe er det ofte barn involvert. Vi må begge være hjemme for det meste om kvelden, og vi finner på ting sammen med ungane.

Å ha en venninne i så mange år gjør noe med en. Man har rørt hverandre på så mange plan. Vi er veldig nære, og det gjør meg veldig lykkelig å vite at jeg er så heldig jeg har henne og hennes familie. Jeg vet de alltid stiller opp for meg. Jeg vet de alltid vil meg vel, og at de mener jeg kun fortjener det beste. De er helt fantastiske!

Jeg er virkelig heldig som har flere fantastiske damer rundt meg! Jeg kaller de alle bestevenninner, det er det de er. Alle på sin måte:) Jeg har ei i England, som er gudmor til min sønn – det tror jeg sier mye om vårt forhold oppigjennom. Hun var den som har vært der gjennom graviditeten, og mens jeg hadde det som verst med å være alene med han. Hun er som en second mom for han! Og han elsker henne! Selv om det er lang avstand mellom oss, føler jeg ikke det i hjertet mitt. Det er som hun er her hele tiden.

I min nærmeste krets har jeg også 3 til som jeg holder i hjertet mitt. De har også vært der i flere år, og jeg har kontakt med dem på ulikt plan. Det beste med vennskap som er ekte er at det kan gå lang tid hvor man ikke har kontakt i det hele tatt, og så når man snakker sammen igjen, gjerne helt tilfeldig, uten at det egentlig er noe spesielt, så er det som om man har snakket sammen i går. Alt bare flyter. Alt bare stemmer.

Det viktigste med vennskap for meg er det at man kan føle seg trygg til å snakke om alt sammen. Gjerne på forskjellig måte med forskjellige mennesker, alle tenker jo ulikt. Men at det føles riktig når man er sammen og når man snakker sammen. At man er sikker på at personen ikke kommer til å holde i mot deg det som blir sagt. At du kan åpne deg, fortelle hva som plager deg. Eller hva som gjør deg lykkelig.

Jeg håper alle mine nærmeste, og også de som vet jeg holder av dem, vet hvor mye de betyr for meg. Hvor mye de betyr for guttungen, og livet vårt sammen. Dere er helt fantastiske! Og dere sitter i hjertet mitt, uansett hvor jeg er og hva jeg gjør!

Hva er vennskap for deg?


This entry was posted in: Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s