Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Tenker meg slank: veiedag!

Ja i går var det mandag igjen. Og veiedag! Spennende! Og det gikk HELT etter planen: Jeg har gått ned 1 kilo til! 1 kilo på en uke! Fantastisk gøy! Dette er spennende. God planlegging og forberedelser gir avkastning!

I et halvt år har jeg lært meg teknikkene i Tenk deg slank, jobbet med livsstilsendring, gjennom å finne meg en god rytme med trening og god, sunn mat. Jeg har gått over til å spise mye kylling, heller enn rødt kjøtt, mye mer grønnsaker, bønner og frukt. Jeg spiser nesten ikke gotteri lenger, og aldri potetgull. Jeg koser meg med te på kvelden, og passer også på at jeg er mett på ordentlig mat, slik at jeg ikke må jobbe så mye med sug som jeg måtte gjort om jeg var sulten.

Så, nå når jeg har sakte men sikkert kommet meg inn i rutinen, har jeg satt inn støtet, og begynt å spise 6-7 ganger om dagen, små måltider som metter. Jeg passer på å få i meg frokost, det har gitt meg en kjempefordel i forhold til å holde ting igang i løpet av dagen. Jeg får i meg mat med høy næringsverdi, spesielt mye proteiner ettersom jeg trener veldig mye. Jeg trener 5 dager i uka, og er aktiv en dag i helga. Lørdag er BARE for å kose seg!

For å vise at dette funker så kan jeg fortelle dere at jeg spiste både gotteri på kino, pasta med fløtesaus, kylling nuggets og drakk nesten en flaske rødvin i helga, og har allikevel gått ned 1 kilo den forrige uka. Det er ikke sånn at man må pine seg gjennom en «slankekur» for å gå ned i vekt, man må bare gjøre ting litt annerledes generelt sett, og så ikke minst lære seg teknikker slik at man kan styre hvordan man føler gjennom hvordan man tenker rundt mat! Det å gå å være «passe mett» i steden for å være stappmett etter hvert måltid, gjør jo blant annet at magesekken trekker seg sakte men sikkert sammen, og gjør også at man føler seg MYE bedre etter ett måltid heller enn så dårlig man føler seg når man har overspist.

Jeg tror det er viktig at man finner en rytme som passer for en selv. Det er ikke meningen at man skal fyke ned i vekt, og så når man går «tilbake til hverdagen» så går vekten opp igjen, fordi man bare gikk på kur. Her er det snakk om en endring i livsstilen, som ender opp i et naturlig resultat som vektreduksjon. Og det funker: bare se på meg!

Om det er noen som vil vite mer om hvordan man kan gå ned i vekt uten å føle at man «går glipp av noe» ta kontakt med meg på telefon 91398525 eller mail kurs@nimus.no!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s