Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Tony Robbins

Er en fantastisk mann! Har noen vært på hans «Unlease the power within»?  Selvutvikling på høyt plan! Jeg skulle gjerne ha vært der, selv om jeg ikke har noen behov for å gå på glødende kull – jeg vet hvordan jeg skal sette meg selv i en slik tilstand, og har ingenting å bevise:) Men jeg syns det er helt fantastisk at han viser andre hvordan man kan styre seg selv bare ved hjelp av tankene.

Han er også en veldig flink motivatør, selv om han sier at han ikke er en motivatør:) Men han lager et skikkelig show! Jeg tror mange får noe ut av å være med i hans klasserom. Selvfølgelig holder det ikke med bare motivasjon sånn over langen, så jeg håper folk tar med seg fra kursene hans noen teknikker som fungerer også i hverdagen. Se på klippet under hvor han forklarer bedre hva han mener han gjør selv.

Det jeg syns han mangler er koblingen til psykologien, basert på forskning. Det som viser hva vi er i stand til, og hvorfor. Gjennom psykologien kan man vise de som ønsker å jobbe med selvutvikling hva som faktisk skjer i hjernen når vi tenker og føler. Dermed er det enklere å gjøre noe med det!

Denne koblingen har jeg funnet i NIMU (Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling) og Psykolog Sigurd Stubsjøen. Jeg studerer der nå, og må ærlig si at selv om jeg har fulgt blant annet Tony i mange år,vet jeg at jeg nå har funnet løsningen for meg til å kunne holde motivasjonen oppe, helt av meg selv:). Sigurd har utviklet mange kurs, basert på den samme teorien som Tony jobber etter, men videreutviklet den, slik at den også inneholder det beste fra forskning rundt psykologi. I tillegg til å ha mange års erfaring med kurs i klasserom, har han også over 20 års erfaring fra klinisk terapi, hvor han har fått testet ut om metoden fungerer.

Om du liker hva Tony gjør, bør du sjekke ut Sigurd også! Send meg en mail på kurs@nimus.no om du vil vite mer! Du kan også sjekke ut www.nimus.no – bare vær klar over at sidene skal lanseres på nytt neste uke, og da blir de MYE lettere å finne frem på!

Du kan også finne gruppa NIMU på Facebook: her har vi konkurranser og masse oppdateringer! Trykk på bildet:

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s