Trening
Legg igjen en kommentar

Treningsopplegg!

Nå har jeg snakket med treningsveileder. Hun sier jeg kan få lov til å trene HVER dag. En deilig tanke! Det eneste jeg måtte love var at jeg måtte trene noe annet den dagen i uka jeg egentlig skulle hatt fridag. Dermed blir det ett avbrekk fra kondisjonstreningen med litt styrke på onsdager. Trenger det også da, vil jo stramme opp samtidig som jeg går ned. Jeg har faktisk lagt på litt armer på begge kondisjonsprogrammene også. Sammen med mage er det det området som betyr mye for meg å gjøre noe med. Så da får jeg strammet opp de hver gang jeg trener!

Men, jeg vil jo gjerne ha en dag som jeg kan slappe av og litt. Så jeg er på treningssentret hver dag i uka, og så blir det fri lørdag. Lørdag er jo nesten alltid en dag hvor det skjer mye også da. Barnebursdag eller besøk, eller reise bort eller hva som helst. Da er det lov å drikke vin, spise god mat og kose seg! Søndag setter jeg av til «søndagsaktiviteter» som sykkeltur med guttungen eller noe sånt. Downhill står kanskje på plakaten også. Kan hende jeg får gjort det i helgen faktisk. Har barnefri, og det hadde vært gøy å få en tur opp i Aronsløkka før det stenger for sesongen. Vi får se.

Det viktigste er å få en flyt i det. Jeg fikk også beskjed om å variere litt i løpet av uka, og ikke kjøre alt i samme rekkefølge hver uke. Jeg vil jo fokusere på intervalltreningen, men fikk beskjed om å ta litt langkjøring innimellom. Det blir bra. Jeg vil jo ikke gå lei heller.

I dag blir det intervall. Det er noe med tiden også. Det tar meg ca en time med intervalltreningen, mens det tar halvannen med langkjøringen. I dag skal jeg ha litt coaching, så jeg må bruke litt mindre tid på treningssentret. I tillegg har legen min foreskrevet en halvtime hver dag ute i lyset. Det skal visst være veldig godt for deg iforhold til den tiden som kommer nå, mørketiden. Det å være ute og få lys på netthinnen, og sikkert også det å få litt frisk luft, skal gjøre underverker. Så da skal jeg få til det også hver dag. Bra jeg ikke bruker all min tid på studier og jobb:)

Det skal i alle fall vise seg på vekta! Jeg SKAL ned mer denne uka enn jeg gjorde forrige uke!

FY FY Mat: (ikke spist nå!)


This entry was posted in: Trening

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s