Slank, Sunn og Selvsikker
Comments 2

Tenker meg slank: veiedag!

Dagen i går var veldig spennende. Hvordan hadde det gått den andre uka av min vei ned til 64 kilo? Jeg var veldig spent, fordi jeg har ikke vært like aktiv forrige uke som jeg egentlig burde, og jeg har vel også ikke passet helt på maten. Det blir litt ekstra når man er i bursdag og sånn:)

Men skal si deg jeg: jeg har gått ned 0,3 kilo! Jeg må si meg fornøyd med! Det er jo minimumet de anbefaler å gå ned, så jeg klarte i alle fall det! Nå er jeg nede på 67 kilo – 67,9 for å være nøyaktig – men jeg ser i alle fall 67 tallet! Det er lenge siden jeg har vært så langt nede i vekt!

I går fikk jeg også testet meg når det gjelder sug. Jeg ga etter et par ganger, men klarte også å stoppe, og det er ikke dårlig! Impulskontroll må man bare jobbe med og jobbe med, det er ikke gjort i en håndvending! Jeg har startet opp med mindfullness meditasjon for å få litt hjelp til akkurat det!

Mindfullness meditasjon er en form for meditasjon hvor man bare lar tankene flyte. Man skal bare akseptere at tankene kommer og går, og eventuelle følelser som følger med disse tankene. Det som er spennende er at ved å jobbe med denne formen for meditasjon viser forskning at man styrker den venstre frontalpannelappen, og det er her blant annet impulskontrollen sitter! I tillegg vil man kunne bli mer positiv og optimistisk, og bli sterkere til å tåle verdens motgang i hverdagen! Er ikke det fantastisk! Disse forskningsresultatene ble gjort på mennesker som mediterte mindfullness en gang om dagen, 45 minutter, i tre måneder. Alle kan få til litt om dagen, starter man med 20 minutter, og blir flink til å sette av tid og klarer teknikken kan man etterhvert øke tiden, slik at man kommer opp i 45 minutter, for eksempel! Veldig spennende!

Dette går fremmover, og jeg må bare si at jeg er ved godt mot! Ønsk meg lykke til!

Her ser dere meg når jeg veide 69 kilo – ikke pent!


This entry was posted in: Slank, Sunn og Selvsikker

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

  1. Christer says

    Alltid spennende å lese bloggene dine:-) Inspirerende for mine egne mål. Synes ikke bildet var så galt…flott dame uansett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s