Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker
Legg igjen en kommentar

Tenker meg slank: oppdatering

Ja nå er jeg godt igang med webseminarene til Psykolog Sigurd Stubsjøen i kursrekken Tenk deg slank kurs- og vektklubb. Jeg har laget meg mål og jobber nå med å stoppe sug mot noe godt. Det er ikke alltid like enkelt. Særlig om kvelden!

Sug kommer av at vi forventer at noe skal smake godt. Dermed oppstår det et sug. Om vi prøver å bare bruke viljekraften, vil vi føle at vi går glipp av noe, at vi piner oss selv. Alle som har slanket seg har vel vært der, at man har lyst på noe, men at man bare later som om man ikke vil ha det. Det har Sigurd en løsning på – sånn at man både kan oppleve å stille suget etter noe usunt, og ha en god følelse rundt det! DET er effektivt!

Dette er bare en liten del av alt du lærer deg i kurs- og vektklubben, som består av 24 webseminarer med Sigurd, fordelt over ett år, i tillegg til en vektklubb med blant annet ekspert råd og muligheten til å dele oppskrifter og fremgang med venner! Kurset koster kun 1990 kroner PER ÅR! Send meg en mail på kurs@nimus.no for mer informasjon!

Det viktigste for meg er å være mett på god, sunn mat i løpet av dagen, da kommer ikke tankene om usunne ting som sjokolade eller annet gotteri. Jeg har avdekket at noen av tankene mine når jeg ikke er mett er at jeg kommer til å få vondt i magen om jeg ikke spiser. Jeg har nemlig hatt mye problemer med syre i magen, som har gitt meg tendenser til magesår opp igjennom. Det som er morsomt er at når jeg ser på disse tankene som skaper følelsen av sug i kroppen min er de jo ikke reelle – LENGER. Jeg har ikke dette problemet med magen lenger, så om jeg skulle være litt sulten så er ikke det noe problem! Jeg har dermed funnet et godt motargument mot tankene mine, og kan jobbe med disse til de ikke betyr noe for meg lenger. Det er så spennende å jobbe med dette!

Jeg fortsetter med fremgangen min – og i morgen er det veiedag igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s