Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Frokost før trening!

I dag skal jeg trene langkjøring tror jeg. Jeg må prøve ut det nye programmet og kjenne på kroppen hvordan det føles. Det blir kondisjon i over en time, så det blir spennende å se hvordan kroppen tåler det. Heldigvis er det meste av tiden på elipsemaskin – trives best der. Får med lårene og rumpa litt i treningen også!

For å få i meg riktig kost om morgenen før jeg trener bruker jeg proteinshake i melk. Jeg liker helst å ha det i melk, heller enn vann, selv om det gjør at det er et par kalorier til. Det blir jo nesten som en milkshake! Jeg putter det også av og til rett i blenderen sammen med litt frukt og bær – da blir det en deilig smootie, eller også som en krem som man kan spise med skje! Nesten som en dessert!

Det viktigste med at jeg spiser på denne måten er at jeg vil ha i meg riktig mengde med sammensatt kost før jeg trener. Jeg vil også ha et kalorifattig måltid for å kunne trene og gjerne gå i minus, så jeg går ned over tid. Jeg velger å la det være et kosttilskudd fordi jeg absolut ikke er flink til å spise om morgenen. Og det å få i seg noe på morgenen, særlig før trening, er jo veldig viktig!

Jeg har merket stor forskjell etter at jeg begynte å få i meg noe om morgenen. Jeg har fått i gang forbrenningen min, så nå er jeg faktisk mer sulten til riktige tider. Og ikke FOR sulten slik at jeg overspiser! Ettersom jeg spiser hver 3/4 time, holder jeg forbrenningen oppe i løpet av dagen. Ingenting er bedre!

Det fins mange veier til Rom, og man må finne den måten som fungerer for en selv. For meg fungerer det å få i meg noe enkelt som dette om morgenen, og jeg har en slik livsstil at jeg trenger mye proteiner fordi jeg er så aktiv, at tilskudd passer meg bra. Dette er en god vane jeg kommer til å fortsette med!

Er det noen som har andre gode vaner om morgenen å dele?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s