Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Selvutvikling – utdanning!

I dag skal jeg være i undervisningssituasjon igjen! Gleder meg utrolig mye, for studentene er jo så flinke! I dag skal jeg nemlig holde kollokvie for practitioner studentene i ENLPP. Practitoner er det første nivået i utdannelsen i ENLPP – Effektiv NLP og Psykologi, en teori utviklet av Psykolog Sigurd Stubsjøen, som er en pioner i NLP i Norge. Hans metode er satt sammen av NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) og psykologi. Han har rett og slett hentet det beste av begge verdener og laget en metode/teori som er mer forskningsbasert enn bare NLP, og som gir deg mange gode teknikker som gjør dette noe man kan virkelig bruke i ditt eget liv.

Jeg er jo utdannet coach i ENLPP, som betyr at jeg har gått practitoner og master som er andre nivået i utdanningen. Nå går jeg på Trainer studiet, som er det høyeste man kan utdanne seg til i NLP verdenen. Det er veldig få i Norge som er utdannet til Trainer, og det gjør det enda mer spennende å lære seg. Sigurd tilbyr Trainer studiet kun etter personlig intervju og personlig egnethet.

Som Trainer student og coach jobber jeg blant annet med veiledning av studenter. Jeg elsker å være i undervisningssituasjon, og det er det jeg ønsker å drive med resten av livet! Jeg har virkelig funnet «min greie», og jeg planlegger å holde kurs og utdanninger for Sigurd fremmover. I tillegg til å veilede studenter jobber jeg som coach hos Sigurd, og tar imot klienter. Det er også en veldig givende jobb – det å kunne veilede andre til å nå sitt mål. Dette har jeg jo gjort i mange år gjennom jobben som salgsleder, men her får jeg også lov til å hjelpe folk i andre situasjoner enn med jobb og penger. Det kan være mye folk vil snakke om, og livsveiledning og utstaking av ny kurs kan være ett av temaene.

Men i dag er det studentene som står for tur. Vi skal jobbe med deres stoff og selvfølgelig øve på sansetrening. Sansetrening er blant annet å lære seg hvordan lese ett annet menneske, for så å gjøre seg opp en mening basert på kvalifisert gjetting. Det er mange gode verktøy man kan bruke i livet, som kan gjøre ting enklere i hverdagen. Og så er det jo så gøy!

Practitioner er først og fremst et kurs i selvutvikling, og det er dine egne mål og utfordringer som står på plakaten. Man kan jobbe helt privat med sine utfordringer, og man kan jobbe med mer «offentlige» mål og visjoner. De som ønsker å være åpne med sine private utfordringer kan også det! Poenget er å utfordre seg selv og komme utenfor sin egen komfort sone, slik at man finner ut mer om seg selv og hvordan takle livet bedre. Og ENLPP har mange gode teknikker for å «få til livet bedre»!

Vil du vite mer om ENLPP og utdanningene våre, ring meg gjerne på 91398525 eller send meg mail på kurs@mail.no!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s