Mat og kosthold, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Veiedag!

Å så morsomt! Jeg var SÅ nervøs fordi jeg har jo drukket vin og spist MASSE mat i helga – jeg var jo på jentetur på fjellet, så måtte jo unne meg litt. Det var planen også det, men jeg var jo spent på om jeg da ville nå målet mitt denne uka. Jeg var jo veldig aktiv hele forrige uke, ikke minst i helgen, med fjelltur, rafting og downhill, så jeg forbrant jo litt kalorier:)

Ettersom jeg er ganske av i bena etter helgen bestemte jeg meg for å ta hviledagen i dag. Dermed gikk jeg oppom treningssentret på morran bare for å veie meg. Må jo bruke samme vekt, og omtrendt samme tidspunkt – og det funket bra det! Hadde ikke treningsveilederen vært opptatt hadde jeg nok måtte dele litt jubelhyl med henne:

JEG HAR GÅTT NED 1 KILO PÅ EN UKE!!!

Det vil si jeg klarte målet denne uka! Utrolig morro! Jeg vet at det ikke blir like enkelt de andre ukene, nødvendigvis, men jeg er i alle fall på vei. Jeg trener hardt og spiser riktig kost, så dette må jo bli bra! Bare å fortsette på samme måte nå!

Dette styrker i alle fall motivasjonen! Jeg har trent kondisjon 3 ganger forrige uke, og gått 3 timers fjelltur, vært med på rafting i Ottaelva og syklet Downhill i Hafjell. Aktiv livsstil er helt klart utgangspunktet for vektreduksjon. Det er viktig å forbrenne kalorier, ikke bare passe på hvor mange du får i deg.

Nå skal jeg fortsette uka med trening 4 ganger og en god lang sykkeltur med guttungen i henger til helga – gleder meg allerede!

Hurra!!

Bilde hentet fra feriepenger.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s